Korvkavalkad med färskpotatissallad

0 röster
4
4 portioner

Du behöver

  • 10 kokta färskpotatisar
  • 3 plommontomater
  • 1 avokado
  • 1 rödlök
  • 1 dl lätt creme fraiche
  • 3 msk olivolja
  • 1 msk rosmarin
  • 0,5 citron
  • mixed sallad
  • salt och svartpeppar

Gör så här

  1. Riv i skal från en halv citron i creme fraichen och pressa i saften
  2. Strö i en tesked salt, svartpeppar och den finhackade rosmarinen.
  3. Tillsätt olivoljan under vispning.
  4. Lägg i större bitar avokado.
  5. Samma sak med dom grovskurna plommontomaterna och rödlöken.
  6. Lägg i potatisen och salladen.
  7. Skär fina jack i korven och stryk på lite olja. Grilla efter behag.
  8. Servera den grillade korven på en bädd av färskpotatissallad.
  9. Garnera gärna med lite rivet citronskal och sallad.
15 november 2007

Laddar fler recept