Grillat bondbröd med smögen creme

15 november 2007
4

Du behöver

  • 8 kokta färskpotatisar¨
  • 3 kokta ägg
  • 1 dl lätt creme fraiche
  • 150 g ppillade räkor
  • 1 litet knippe dill
  • 1 litet knippe gräslök
  • 2 msk pepparrot
  • 1 vitt bondbröd
  • salt och svartpeppar
  • olivolja

Gör så här

  1. Tärna potatisen och grovhacka äggen.
  2. Värm den i en panna och tillsätt creme fraiche.
  3. Tillsätt finhackad dill och gräslök.
  4. Avsluta med räkorna och låt dom bli varma i någon minut.
  5. Skär brödet i skivor och grilla det med olivolja så att det blir krispigt.
  6. Tillsätt pepparrot och lägg smögencremen på brödet och servera med lite sallad.
Kommentera receptet

Fler goda recept