Kryddig fläskkotlettrad med vitkål & bacon

15 november 2007
4

Du behöver

  • 600 g benfri fläskkotlettrad
  • 1 tsk kanel
  • 1 tsk kardemumma
  • 1 tsk svartpeppar
  • 0,17 vitkål strimlad/skuren
  • 1 dl lätt creme fraiche
  • 1 pkt bacon
  • 1 msk dijonsenap
  • salt

Gör så här

  1. Strimla bacon och fräs det knaprigt i stekgrytan. Dela kotlettraden på längden och bryn bitarna gyllenbruna med kryddorna i stekgrytan och salta. Sätt på locket och stek det ca 15 min till 65 grader under lock. Koka vitkålen i 3-4 min, slå av vattnet. Värm creme fraichen med baconen och senapen och vänd ner vitkålen. Skär upp fläskkotlettraden och servera med vitkålen gärna till kokt mandelpotatis.
Kommentera receptet

Fler goda recept