Sätt ugnen på 230 grader. Skölj potatisen och dela dem på hälften. Lägg dem på en ugnsplåt, ringla över olja tillsammans med vitlök, flingsalt och peppar.
Baka i mitten av ugnen i ca 20 minuter. Krossa sedan potatisarna lätt vid servering med hjälp av en potatiskross eller en gaffel. Toppa med grovt hackad koriander, limejuice och labnehbollar.
Flankstek
Flanksteken kan du grilla eller steka i ugn. Köttet ska ha en innertemperatur på 58 grader när det är klart. I ugnen steker du färdigt köttet på 100 grader i ca 25 minuter efter att du först har brynt det i en stekpanna. Låt det färdiggrillade köttet vila på smörpapper i ca 5 minuter innan du skär det i skivor.
Grovhacka jalapeñofrukterna. Pressa saften ur limefrukten. Blanda samtliga ingredienser till dressingen.
Myntacrème
Riv det yttersta av skalet på apelsinen. Strimla myntabladen grovt.
Blanda apelsinskal med mynta, harissa, honung och yoghurt. Smaksätt med salt och peppar.
Rödkål
Strimla rödkålen fint, blanda med ett par nypor havssalt och lägg i press under tallrik med tyngd på i tio minuter.
Riv under tiden ingefäran, pressa apelsinerna och riv skalet fint.
Häll av vätskan från kålen. Blanda kålen med ingefära, rivet apelsinskal, apelsinsaft, äppelcidervinäger och honung.
Servera flanksteken med dressingen, krossade potatisar, myntacrème och syrad rödkål.