Fiskburgare med tomat- och avokadosalsa

WW Fiskburgare med tomat- och avokadosalsa
Foto: ViktVäktarna

Fiskburgare med tomat- och avokadosalsa

15 ingredienser

30 min

ww viktväktarna

Smakrik och god fiskburgare med avokado- och tomatsalsa och koriander. Rosta hamburgerbröden för extra god smak!

Klicka här för att få fler smarta recept eller bli medlem i ViktVäktarna.

ViktVäktarnas Points
WW Points 8

ViktVäktarnas Points

Ikonen visar Pointsvärdet receptet har för den som är medlem hos ViktVäktarna.

Läs mer

WW ViktVäktarna

Ingredienser

portioner

Burgare

  • 400 g torsk
  • 1 ägg
  • 1 msk potatismjöl
  • 1 tsk salt
  • 2 krm cayennepeppar
  • 0,5 kruka färsk koriander
  • 1 msk rapsolja

Tillbehör

  • 250 g körsbärstomater
  • 1 avokado
  • 2 salladslökar
  • 2 tsk vitvinsvinäger
  • flingsalt
  • romansallad
  • 4 hamburgerbröd
  • 0,5 kruka färsk koriander

Gör så här

  1. Lägg fisk, ägg, potatismjöl, salt, cayenne och koriander i en matberedare och kör till en grov smet.
  2. Värm olja i en panna och klicka ut smeten i fyra stora klickar. Stek några minuter på varje sida tills de fått fin färg och är genomstekta.
  3. Dela tomaterna i kvartar, tärna avokado och strimla salladslök. Blanda ihop med vinäger och lite flingsalt.
  4. Strimla sallad.
  5. Rosta bröden lätt och fyll med fiskbiffar, salsa och koriander.
TIPS!
Fler tips från ViktVäktarna!
Viktväktarna Böntacos med pico de gallo och rostad chilimajs

Fler tips från ViktVäktarna!

Här hittar du fler smarta recept från ViktVäktarna.

Läs mer