Fiskburgare med tomat- och avokadosalsa

Foto: ViktVäktarna
Fiskburgare med tomat- och avokadosalsa
15 ingredienser
30 min
Smakrik och god fiskburgare med avokado- och tomatsalsa och koriander. Rosta hamburgerbröden för extra god smak!
Klicka här för att få fler smarta recept eller bli medlem i ViktVäktarna.
ViktVäktarnas Points

ViktVäktarnas Points
Ikonen visar Pointsvärdet receptet har för den som är medlem hos ViktVäktarna.
Läs mer
Ingredienser
Burgare
- 400 g torsk
- 1 ägg
- 1 msk potatismjöl
- 1 tsk salt
- 2 krm cayennepeppar
- 0,5 kruka färsk koriander
- 1 msk rapsolja
Tillbehör
- 250 g körsbärstomater
- 1 avokado
- 2 salladslökar
- 2 tsk vitvinsvinäger
- flingsalt
- romansallad
- 4 hamburgerbröd
- 0,5 kruka färsk koriander
Gör så här
- Lägg fisk, ägg, potatismjöl, salt, cayenne och koriander i en matberedare och kör till en grov smet.
- Värm olja i en panna och klicka ut smeten i fyra stora klickar. Stek några minuter på varje sida tills de fått fin färg och är genomstekta.
- Dela tomaterna i kvartar, tärna avokado och strimla salladslök. Blanda ihop med vinäger och lite flingsalt.
- Strimla sallad.
- Rosta bröden lätt och fyll med fiskbiffar, salsa och koriander.
TIPS!
Fler tips från ViktVäktarna!

Fler tips från ViktVäktarna!
Här hittar du fler smarta recept från ViktVäktarna.
Läs mer