Sätt ugnen på 200°. Koka upp fiskbuljongen. Lägg i fiskbullarna och låt dem bli genomvarma. Ta upp fiskbullarna och lägg i en smord ugnssäker form. Öka värmen under buljongen och låt den koka ihop tills ca 2 1/2 dl återstår.
Sås: Skala och hacka löken. Klyv och kärna ur äpplet och skär det ganska smått. Blanda vetemjöl och 2 msk smör. Låt nu ca 1 msk smör fräsa lätt i en kastrull och låt lök och äpple fräsa några minuter. Rör ner curryn och sedan tomatpurén, buljongen och grädden. Vispa om och låt allt sjuda några minuter. Tillsätt mjölblandningen lite i taget under vispning. Låt såsen sjuda i 5 minuter och sila den sedan. Krydda med salt.
Häll såsen över fiskbullarna. Låt alltsammans stå i ugnen i 10 minuter för att bli riktigt hett.