Fish tacos med picklad rödkål och srirachamajonnäs
17 ingredienser
40 min
Förnya fredagstacon och bjud på riktigt frasif fish tacos med picklad rödkål och srirachamajonnäs! Med det asiatiska ströbrödet panko blir fisken extra frasig och god.
Börja med den picklade rödkålen. Strimla kålen fint. Skala och grovriv eller finstrimla moroten. Lägg i en skål. Häll på sushi-risvinäger. Blanda och låt stå minst 20 minuter, men gärna längre än så.
Skär fisken i långsmala bitar. Torka dem torra med hushållspapper.
Krydda fiskbitarna runt om med salt och peppar. Vänd dem först i mjöl, sedan i uppvispat ägg och sist i panko. Låt paneringen torka en liten stund.
Rör under tiden ihop ingredienserna till srirachamajonnäsen.
Hetta upp rikligt med olja i en stekpanna. Stek fisken tills den har blivit gyllene och frasig på båda sidor. Ta upp och låt rinna av på hushållspapper. Strö över lite havssalt.
Servera fisken i tortillabröd med picklad rödkål och morot, srirachamajonnäs, mango, koriander, pressad lime och sesamfrön.