Epoq Facett mansionepoq_elgiganten_svg

Fiffig förvaring i köket!

Visst har vi väl alla upplevt kaoset som kan uppstå i ett kök med överfulla skåp och lådor! Men med en bra struktur och smarta förvaringslösningar kan du få ordning och reda i ett nafs!

1. Låda i låda

Maximera utrymmet i lådorna och skapa en smart och effektiv lösning där du får bra ordning i flera utdragbara plan - och därmed en bra överblick över innehållet.

2. Sockellåda

Har du sett en smartare lösning? Perfekt att utnyttja utrymmet längst ned under skåpen i köket till att förvara plåtar och bakformar som man kanske inte använder varje dag.

Bläddra i nya kökskatalogen här!

3. Smala utrymmen

När man planerar nytt kök uppstår det alltid några centimeter här och där som blir över. Epoq har flera smarta och flexibla skåpslösningar för att nyttja utrymmet maximalt. Lagom stort för att förvara flaskor, köksrullar mm.

4. Utfällbar förvaring

Vet du egentligen vad du har längst inne i dina köksskåp? Med Epoqs iMove når du smidigt allt innehåll med sina praktiska och nedfällbara hyllplan.

5. Tandem-förvaring

Gamla förpackningar längst inne i skafferiet är nu ett minne blott! Tandem heter den funktionella förvaringslösningen som är extra praktisk för att nå alla varor och få en bra överblick över alla hyllor. Hyllan dras utåt i samma rörelse när du öppnar och du kan välja att ha förvaring även på skafferidörren för att maximera åtkomsten. 

Vill du ha fler smarta förvaringstips i köket? Låt en köksspecialist hitta lösningar och nya funktioner i ditt kök. Boka kostnadsfritt möte här nedan!