Matig sallad med bland annat tomater, rädisor, oliver, kapris och farro. Farro är ett slags matvete med italienskt ursprung. Får du inte tag i farro går det bra med bulgur eller matvete.
Koka farrogrynen enligt anvisning på förpackningen. Spola snabbt av kornen i ett durkslag med kallt vatten och låt dem rinna av och svalna. Häll kornen i en stor salladsskål.
Riv salladen i bitar, skölj och torka dem i en salladsslunga eller skaka noggrant av vattnet och torka med kökshandduk.
Rosta pinjenötterna i en torr stekpanna, rör hela tiden och passa noga så att de inte bränns.
Dela de färska tomaterna och strimla de solttorkade.
Skär rödlöken i tunna skivor och rädisorna i bitar.
Lägg sallad och övriga ingredienser (utom de färska tomaterna) i skålen med farron. Tillsätt dressingen, blanda väl och smaka av. Blanda sedan varsamt i tomathalvorna.