Epoq kök sandepoq_elgiganten_svg

Beige - den nya färgen i köket!

Inspireras av årets härligaste trendfärger! Vi lämnar den vitaste paletten bakom oss och går mot hybriderna sand, greige och beige. De nya färgerna har varma, naturnära toner med mycket karaktär som sätter en familjär prägel på köket.

Steget till att "sätta färg" på köket kan kännas långt. Att pryda köket med grönt, blått, gult eller kanske till och med rosa kan kännas vågat för många av oss. Tur är det då att Epoq har tagit fram 8 nya trendfärger där du sätter färg på köket - på ett stilsäkert, diskret och unikt sätt. 

Vill man ha en varmare färgskala i sitt hem så är det viktigt att även köksfronterna hänger med. Då blir det enkelt att skapa en enhetlig palett

- Ingvill Greve Hermansen, senior designer hos Epoq

De nya färgerna går i naturnära toner som sand, greige och beige och skapar en hemtrevlig och familjär känsla i köket. Köket är en plats för familjen att umgås i och det är därför viktigt att skapa rätt känsla i rummet. Färgval är en stor del av detta och genom att pryda köket med den rätta färgen för hemmet blir det en naturlig oas att samlas i. 

Hur vacker är inte färgen sand? En underbar nyans som skapar värme, utan att ta över för mycket!

Att bestämma sig för en färg i köket är det perfekta delmålet för att inreda ditt drömkök. När du tagit det beslutet kan du kombinera färgen med blandare, handtag, fläkt och andra detaljer för att på bästa sätt uttrycka din personliga stil.

I år tillkommer 8 nya färger till Epoqs serie “Trend” - en modern färgpalett som ligger helt rätt i tiden. “Trend” finns nu i totalt 30 olika storlekar och 26 färger vilket ger dig möjlighet att skapa ett unikt och personligt kök. Köket har förutom stor flexibilitet och variation dessutom 35 års garanti – du får helt enkelt mer kök för pengarna!

Bläddra i nya kökskatalogen här!