Kycklingsallad med yoghurt och dijonsenap

0 röster
4
4 portioner

Du behöver

  • 600 g kycklingfilé
  • 1 ask cocktailtomater, delade
  • 1 medelstor morot, skalad och strimlad
  • 1 knippe mangoldskott
  • 4 cm purjolök, strimlad
  • salt och peppar
  • Dressing:
  • 1,5 matlagningsyoghurt
  • 3 tsk dijonsenap
  • 10 blad basilika

Gör så här

  1. Tärna ned kycklingen. Salta och peppra. Stek kycklingen i panna i lite olja. Lägg i purjolök och morot. Dra av pannan.
  2. Blanda ihop dressingen. Rör ihop yoghurt och senap i en skål. Skär ned basilika och rör ned även den.
  3. Häll över kycklingen i en bunke och blanda ned mangold och dressingen.
  4. Lägg upp och toppa med cocktailtomater.
15 november 2007
Kökets kurser

laddar fler recept

laddar

laddar recept

laddar

laddar recept

laddar

laddar recept

laddar

laddar recept

Laddar fler recept