Snabb renskavspasta med pesto

1 röst
4

En snabb renskavspasta med pesto, champinjoner, västerbottenost och körsbärstomater.

Visa mer
4
4 portioner

Du behöver

  • 400 g renskav
  • 2 msk smör eller matfett
  • 3 msk pesto
  • 3 dl grädde
  • 5 medelstora champinjoner
  • 200 g färsk pasta
  • 50 g västerbottenost
  • 8 körsbärstomater
  • Salt, efter smak
  • Peppar, efter smak

Garnering

  • färsk basilika

Gör så här

  1. Sätt på pastavattnet.
  2. Hetta upp en panna med smör eller matfett.
  3. Fräs renskaven tillsammans med champinjonerna tills den fått färg.
  4. Slå på grädden och peston och låt koka ihop.
  5. Smaka av med salt och peppar.
  6. Koka pastan och häll av vattnet.
  7. Blanda ner såsen i pastan och dela ner tomaterna i såsen.
  8. Lägg sedan upp och hyvla över lite västerbottenost samt garnera med basilikan.
    Snabbt och smaskens!
25 maj 2010

Laddar fler recept