Gustafsröra i tunnbrödskorg

21 röster
40 min
4
40 min
4
4 portioner

Du behöver

  • 4 st tunnbröd, runda
  • 0,5 st rödlök
  • 200 g Gustafskorv
  • 3 dl crème fraiche
  • 1 msk senap, grovmalen
  • 1,5 krm salt
  • 0,5 dl parmesanost, riven

Till dekoration

  • gräslök
  • salladsblad
  • cocktailtomater

Gör så här

  1. Ånga brödet över kokande vatten och forma det till en skål med hjälp av till exempel ett glas.
  2. Låt brödet torka.
  3. Blanda alla ingredienser till röran.
  4. Skeda upp i tunnbrödskorgen strax före servering.
  5. Dekorera eventuellt med salladsblad.
  6. Klipp gräslök över och lägg på cocktailtomathalvor.
28 mars 2011

Fler goda recept