Mixa ihop allt förutom ägget i en matberedare. Tillsätt sedan ägget och mixa bara ihop degen snabbt.
Plasta in degen i plastfolie och kyl den cirka 30 minuter i kylskåpet.
Sätt ugnen på 180 grader.
Kavla ut degen tunt och fyll de små pajformarna. Grädda i cirka 8 minuter, tills pajen fått lite färg. Låt svalna på galler och ta dem sedan försiktigt ur formen.
Lemon curd
Lägg gelatinet i kallt vatten.
Koka upp allt förutom gelatinet och smöret i en kastrull. Låt sjuda under vispning tills det tjocknar rör då ner gelatinet och sedan smöret.
Sila det i en ren skål och kyl ner.
Rårörda jordgubbar
Skär jordgubbarna i små bitar och blanda med resten. Låt stå till sig lite.
Konjakskräm
Blanda ihop alla ingredienser.
Lägg en klick lemon curd på pajformen och i mitten några rårörda jordgubbar. Spritsa ut små toppar av krämen runt kanten och dekorera med ett basilikablad.