Blåbärsremmar

Tips! Dessa remmar är perfekta att göra av  hallonglass som blir över - då blir det hallonremmar istället.

Här hittar du receptet.


Se fler recept från

Nyhetsmorgon


30 juli 2012

Du behöver

  • 3 st bananer
  • 225 g blåbär, frysta eller färska
  • 5 st dadlar

Gör så här

  1. Tina blåbär om du använder frysta.
  2. Blötägg dadlar om du använder de utan kärna i cirka 4 timmar, använder du de färska med kärna, ta endast bort kärnan.
  3. Kör ingredienserna i matberedaren eller mixa i mixern.
  4. Bred ut ett tunt lager av smeten på ett bakplåtspapper (ett vaxat bakplåtspapper är det allra bästa att använda).
  5. Ställ i ugnen i 8-10 timmar på cirka 45 grader. Remmarna är klara när du är sega som kola.
  6. Klipp till remmar och förvara i en tättslutande burk.
Kommentera receptet

Fler goda recept