Gratinerade champinjonhattar

Gratinerade champinjonhattar
Foto: TV4
Erica Johansson
Erica Johansson

Gratinerade champinjonhattar

Av: Erica Johansson

Från: Klockan nio hos stjärnorna

10 ingredienser

20 min

Serveras med en sallad av ruccola, tomater och en klick crème fraiche.

Ericas vintips
Santa Carolina Reserva Semillon, 666601
**
Erica bjöd även på**

Goaste fesksoppan i stada

Frisk dessert

Kolla in alla recept på

Klockan åtta hos stjärnorna

Receptet är från programmet Klockan åtta hos stjärnorna och därmed komponerat av en amatörkock. Köket.se kan därför inte gå i god för receptet.

Ingredienser

portioner
  • champinjon, stora
  • 1 gul lök
  • rökt skinka
  • crème fraîche
  • Vitlök (efter smak)
  • svartpeppar (efter smak)
  • salt (efter smak)
  • ost
  • rucolasallad
  • körsbärstomater

Gör så här

  1. Gröp ur champinjonerna och stek inkråmet tillsammans med gul lök.
  2. Blanda i övriga ingredienser, förutom osten, ruccola och tomater.
  3. Lägg blandningen i champinjonhattarna.
  4. Strö över ost
  5. Gratinera i ugnen 200 grader.
  6. Servera på en bädd av ruccola, tomater och en klick crème fraiche.