Enkel halloumiburgare med picklad rödlök

Enkel halloumiburgare med picklad rödlök

16 ingredienser

40 m

Den här vegetariska burgaren är så enkel att göra och är en rätt som funkar till olika tillfällen - både till vardags och helg! Godast blir burgaren om du serverar den med Gnocchipops.

Rana Gnocchipops tomat och mozzarella

Testa Rana gnocchipops till middag ikväll!

Snabbt, enkelt och supergott med färsk pasta från Giovanni Rana.

Ingredienser

portioner

Halloumiburgare

  • 4 gurkor (snacksgurkor)
  • salt
  • 1 förp halloumiost
  • olivolja, till stekning
  • 1 förp Rana Gnocchipops tomat och mozzarella
  • 4 hamburgerbröd (briochebröd)

Coleslaw

  • 150 g rödkål, finstrimlad
  • 3 msk majonnäs
  • 1 msk gräddfil
  • 1 tsk dijonsenap
  • salt
  • peppar

Picklad rödlök

  • 0,5 dl ättiksprit 12 %
  • 1,5 dl vatten
  • 1 dl strösocker
  • 1-2 rödlökar, skivad

Gör så här

Coleslaw

  1. Blanda alla ingredienserna till coleslawen och ställ åt sidan.

Picklad rödlök

  1. Koka upp en lag av ättiksprit, vatten och socker i en kastrull. Låt svalna något. Häll lagen över den skivade rödlöken och låt dra. (Förvara rödlöken i en burk med lock och förvara sedan det som blir över i kylen).

Halloumiburgare

  1. Skiva gurkan i önskad storlek, stavar eller skivor och häll lite salt på dem.
  2. Skiva halloumi och stek i olivolja på medelvärme.
  3. Stek gnocchipops enligt anvisningar på förpackningen.
  4. Stek hamburgerbröden i en torr stekpanna i någon minut så att de får lite färg och lite yta. Bygg dina burgare med coleslaw, halloumi, gurka och picklad rödlök.
  5. Servera med gnocchipops till!
TIPS!
Tips från Giovanni Rana!
Rana fettuccine med lax och citronsås

Tips från Giovanni Rana!

Se fler härliga pastarecept

Läs mer