En härlig jul med Monika Ahlberg

En härlig jul med Monika Ahlberg

Vill du ha ett gott men lättfixat julbord så du får tid över till annat? Då ska du låta dig inspireras av Monika Ahlbergs Monikas jul.

"Jag vet att julen kommer att bli god, det vet jag varje år. Ja, jag älskar julen i hela sitt väsen och oväsen. Välkomna in i julen på mitt sätt!" Monika Ahlberg

Monikas julbord är helt enkelt så rasande gott och så lättfixat att hon vill dela med sig av det. Hon vet att alla kommer att hitta något för sitt julbord i Monikas jul. I den hittar du allt från julskinkan till vad du gör med resterna du får kvar efter julen, de gröna alternativen på julbordet, allt du behöver till glöggminglet och lite till.

Du hittar även de snabba och goda recepten till glöggminglet och adventsfikat. Vad sägs om hyvlade pepparkakor med lingonmousse,glöggmarinerade fikon, grönkålsshots, världens godaste lussekatter och pepparkaksrulltårta med lingongrädde?

När det kommer till det söta konfektbordet känner Monika inga begränsningar. Hon lever ut sitt frosseri och ohämmat provar hon nya sorters kolor, praliner och maränger. Gör det du också!

Recept ur Monikas jul