Väg upp allt utom ägg i en kastrull och red upp tillsammans tills det blir en enhetlig smet som släpper från kanterna på kastrullen.
Stjälp ur smeten i en matberedare och låt den gå på lägsta hastighet med en vinge i 1 min.
Börja sedan mata i äggen försiktigt tills smeten går ihop.
Spritsa 4 cm raka streck med en stjärntyll på en silpatmatta. Frys.
Ta ut direkt från frys och baka i 4-6 minuter på 180˚C.
Fyllning
Kondenserad mjölk kokad i 3h, Dulce de Leche, lätt uppsmakad med havssalt. Dela eclairen försiktigt längs ena sidan och fyll försiktigt på med fyllning med en spritspåse.
Glace
Blötlägg gelatinet i kallt vatten i 10 min.
Koka upp grädde med glukos och socker.
Tillsätt gelatinet och därefter chokladen.
Håll eclairen över glacen och med en tesked fixera glacen på ovansidan.