epoq koksoepoq_elgiganten_svg

Drömmen om en köksö

Många drömmer om en köksö, vilket är helt förståeligt med tanke på alla de fantastiska fördelar som finns med en ö - kökets mittpunkt. Köksön är en oas att samla familj och vänner kring, en plats för samtal, skratt och umgänge. Här tipsar vi om flera fördelar med en köksö från Epoq kök.

Epoq erbjuder en rad härliga kökslösningar, alla anpassade för dig. När det kommer till köksön är det viktigt att det sociala samspelet mellan familj och  vänner står i centrum - detta är en plats att trivas på!

I Epoqs sortiment finns köksöar med inbyggd spis eller varför inte välja att ha diskho med arbetsytor centrerad. Du kan du enkelt tillreda maten, samtidigt som du kan umgås med dina gäster. Det skapar även en härlig dynamik när gästerna har möjligheten att se vad och hur du lagar maten som sedan ska serveras. När spisen är integrerad i köksön har du även möjligheten att snabbt steka upp/laga lättare smårätter som gäster och familj kan mumsa på medan du fortsätter med nästa moment.

Bläddra i nya kökskatalogen här!

Ytterligare en mycket fördelaktig del med köksön är alla förvaringsmöjligheter som uppstår. Förutom den fantastiska arbetsytan på ön så har du alla möjligheter att bygga in lådor, hyllor, vinställ eller varför inte vinkyl i din köksö. Perfekt att kombinera öppna förvaringslösningar för kokböcker eller prydnader med kökslådor för kastruller, stekpannor och annat som inte behöver stå framme. För är det något man inte kan få för mycket av i ett kök så är det smart förvaring.

Epoq erbjuder ytterligare fler smarta lösningar, som detta osynliga eluttag inbyggt i ön. En svart platta som med en enkel vridning blir till två eluttag - enkelt, snyggt och praktiskt. Att ha eluttag i själva ön möjliggör ett bredare utbud av arbetsytor i köket och passar perfekt när man är fler som ska laga mat, så man inte behöver vara i vägen för varandra. Men även denna funktion möjliggör det sociala samspelet i köket - öns huvudsakliga egenskap.

Kort och gott är drömmen om en köksö helt klart befogad. Epoq har en rad smarta ö-lösningar, för både stora och små kök - för att bidra till den härligaste upplevelsen för dig. 

Boka ett möte med någon av Epoqs köksspecialister för att beskriva dina behov och få den perfekta lösningen för just din familj.