Epoq diskho svartepoq_elgiganten_svg

Diska smart och snyggt med diskhon Blanco

Vit lantlig diskho, en klassisk i rostfritt eller varför inte en diskho i jordnära toner? Eller kanske en modern diskho i antracit med matchande blandare? Här är bjuder Epoq på sin stilfulla diskho Blanco Dalago, Zenar och Subline!

Blanco är en modern och stilfull diskbänk och köksho som kombinerar design med högkvalitativt material.
Epoq diskho bruna nyanser Diskhon är tillverkad i silgranit, ett kompositmaterial som består av 80% granit och 20% akryl. Materialet är reptåligt och kan motstå värme upp till 280 grader.
Vad ska man tänka på när man väljer diskho till köket? Som färger, material, storlek, under- eller överlimmad diskho. Förenkla jobbet och låt en köksexpert hos Epoq hjälpa dig skapa ditt unika kök efter din budget och stil!

Boka ett gratis möte med en köksspecialist hos Epoq


Trendigt i grått

Epoq diskho grå
Diskhon Blanco kommer i flera olika modeller, som här den mörkt grå diskhon Blanco Zenar som har bänkyta eller den grå Blanco Dalago - en enda diskho. Välj bland färgerna vit, jasmin, pärlgrå, stengrå, alumetall, antracit, kaffe, tryffel och muskot. De jordnära och askgrå färgerna i den moderna diskhon matchar alla typer av köksblandare, från mattsvart, blänkande krom till antik mässinglook. Epoq har ett brett utbud - allt för att du ska kunna skapa den perfekta harmonin och din personliga stil i köket.

Se fler diskhoar från Epoq Se Epoqs köksblandare här


Blanco i vitt och rostfritt

Epoq diskho vit
En vit köksbänk och diskho lyser alltid upp och reflekterar ljus i köket. Diskhon Blanco Dalago gör sig snyggt underlimmad och tillsammans med den tunna bänkskivan Silestone ger den en lätt, klassisk och elegant stil i köket. Eller välj den tvådelade diskhon Subline som är praktisk med en större och en mindre ho.
Rostfria kökskranar matchar fint till den vita Blanco. Den mjukt svängda Damixa med utdragbar kran, den flexibla från Grohe som ger restaurangkänsla med både funktion och design, eller den matta, stilrena kranen från Grohe där pipen kan vridas i en radie på 360 grader.

Läs nya kökskatalogen här!


Förtjust i mässing?

Epoq diskho mässing
Mässing, rosé, koppar eller toner som warm sunset och cool sunrise.... De blanka materialen ger köket den där lilla extra lyxkänslan som vi så många drömmer om. Hos Epoq finns det ett stort utbud med olika ytfinish för den som vill matcha med knoppar och övriga detaljer i köket. Ta hjälp av Epoqs köksexperter så berättar de mer om de olika valmöjligheterna i köket och hur man kan göra smarta budgetval när man renoverar eller köper nytt kök.

Se fler köksblandare här!


Stilfullt i svart

Epoq diskho svart
Svart är en tacksam basfärg i köket, likväl en stilren accentfärg! Matcha köksblandare och diskho för att få en helhet och tidlös men ändå modern känsla i köket. När du väljer diskho hos Epoq så har du garanterad kvalité och du får mer kök för pengarna.

Se fler diskhoar från Epoq


Rengöring och underhåll

Epoq - liten budget bänkskiva Många har ingen aning om vad de ska välja för diskho när de renoverar sitt kök - mer än att det ska vara lättskött!
Det dagliga underhållet av Blanco är enkelt. Använd en vanlig disksvamp med lite diskmedel om bänken är smutsig. I händelse av kraftig kalkansamling, tillsätt varm 7-procentig ättika i några minuter, och skölj med vatten efteråt.

Boka ett gratis möte med en köksspecialist hos Epoq