Grillad grön- och vit sparris med lagrad Svecia och vildörter

0 röster
4
Visa mer
4
4 portioner

Du behöver

  • 1 knippe grön sparris
  • 4 vita sparris
  • 100 g lagrad Svecia, alternativt lagrad Prästost
  • 2 msk rapsolja
  • 0,5 msk salt
  • 0,5 msk socker
  • plockade vild örter, alternativt blandade örtskott
  • salt och peppar
Finns i inköpslista

Gör så här

  1. Skala sparrisen
  2. Blanchera den vita sparrisen, koka i 2 min i sockersaltat vatten och kyl av i isvatten
  3. Grilla sparrisen och krydda med salt, peppar och lite socker
  4. Hyvla osten
  5. Lägg upp sparrisen på ett fat och lägg på osten och de vilda örterna och häll på lite rapsolja
15 november 2007
Sommarrea, upp till 60%

laddar fler recept...

Laddar fler recept...