Moules marinières

Moules marinières
Foto: Julia Bejerot-Winkler
Danyel Couet profilbild
Danyel Couet profilbild

Moules marinières

11

3 steg att laga

7 ingredienser

En förrätt med blåmusslor och hackade färska örter. Härligt!

Ingredienser

portioner4 portioner
  • 1 kg blåmusslor
  • 1 dl grädde
  • 4 klyfta vitlök, riven
  • 1,5 dl vitt vin
  • 1 tsk olja
  • 1 tomat i bitar
  • färska örter (persilja, basilika, oregano)

Gör så här

  1. Fräs musslor i olja och vitlök i en kastrull.
  2. Tillsätt vitt vin och grädde koka tills musslorna öppnar sig ca 3 minuter.
  3. Häll av såsen och servera med tomat och hackade färska örter.
TIPS!
läs mer
Sponsrat
Klassisk lasagne med Grana Padano

4 rätter som räddar januari

När julen är över och allt känns trist - då äter du det här!

Läs mer