Chèvre chaud

0 röster

En riktigt klassisk förrätt som är väldigt enkel att göra.

Visa mer

Du behöver

  • 1 liten baguette, eller ficelle
  • 1 rulle Sainte Maure getost
  • 1 dl apelsinblomshonung
  • 1 apelsin, saft och rivet skal
  • 1 tsk hackad dragon
  • 1 tsk hackad bladpersilja
  • 1 tsk hackad basilika
  • 1 tsk Svartpeppar, krossad
  • 1 huvud frisésallad, riven i små bitar

Gör så här

  1. Skär baguette och ost i 1 cm tjocka skivor, lägg samman dem med osten överst.
  2. Blanda honung med apelsinsaft och -skal, dragon, persilja, basilika och peppar.
  3. Lägg ”ostmackorna” på en plåt och gratinera i överugnsvärme tills det fått en lätt gyllenbrun yta.
  4. Droppa honungen över och servera med frisésallad.
18 juli 2008
Kökets kurser

laddar fler recept

Laddar fler recept