I samarbete med Planti Cooking

Coleslaw med dijonsenap och äpple

3 röster
20 m
4-6
Planti Coleslaw med dijonsenap och äpple
Foto: Planti

Coleslaw är en fräsch och krispig råkostsallad som alltid går hem. Perfekt att göra mycket av på en gång då den håller flera dagar i kylen. Den här varianten av coleslaw är helt vegansk med härlig smak av dijonsenap och äpple.

Visa mer
20 m
4-6

Du behöver

  • 200 g vitkål
  • 2 morötter
  • 2 äpple

dressing

  • 1 dl Planti Greek Style Gurt Natural
  • 2 msk vegansk majonnäs
  • 1-2 msk dijonsenap
  • salt
  • svartpeppar
Finns i inköpslista

Gör så här

  1. Strimla vitkålen fint. Riv morötter och äpplen grovt (behåll gärna äppelskalet på för vacker färg).
  2. Rör ihop gurt, majonnäs och dijonsenap och blanda ihop salladen. Smaka av med salt och nymalen svartpeppar.
  3. Tips! För lite variation testa att byta vitkålen mot savojkål och äpplen mot fänkål.
31 maj 2019
Kökets box

laddar fler recept...

Laddar fler recept...