Svamplasagne med pinjenötter och ruccola

0 röster

Du behöver

  • 200 g champinjoner
  • 100 g kantareller
  • 2 msk smör
  • 0,5 finhackad gul lök
  • 3 dl grädde
  • 0,5 dl pinjenötter
  • ett knippe ruccola
  • salt
  • peppar
  • västerbottenost
  • olivolja

Gör så här

  1. Hacka svampen och löken. Fräs svampen i en panna med lite smör. Tillsätt löken och fräs ett tag. Fyll på med grädden och låt koka tills det blir "simmigt". Hacka i ruccolan och vänd ned pinjenötterna. Salta och peppra efter behag. Koka lasagneplattorna tills de blivit mjuka (al dente).
  2. Varva lasagneark och svampblandning till önskad storlek. Låt lasagnen kallna innan du skär upp den. Arrangera med lite ruccola, pinjenötter och Västerbottenost på tallriken.
15 november 2007
Kökets kurser

laddar fler recept

Laddar fler recept