Kalkonschnitzel med rödbetor och äpplen

15 november 2007
4

Du behöver

  • 4 st kalkonschnitzlar, färska
  • 0,5 dl mjöl till panering
  • 600 g potatis
  • 4 st rödbetor
  • 2 st höstäpplen
  • gräslök
  • persilja
  • olivolja
  • salt
  • peppar

Gör så här

  1. Skala och koka potatisen.
  2. Hacka örterna och mixa med olivolja, dela på äpplena och rödbetorna.
  3. När potatisen nästan är färdig vänd kalkonen i mjölet och stek gyllenbrun på båda sidor och krydda med salt och peppar. Krossa potatisen lite lätt utan att mosa den, vänd ner de hackade örterna och krydda med salt och peppar.
  4. Stek äppelklyftorna och värm rödbetorna.
  5. Smält lite smör och ha på rödbetorna, det är helt sanslöst gött.
  6. Smaklig måltid!
Kommentera receptet
hosterbjudande

Fler goda recept