Rotfruktsgryta med stekt bratwurst och dijonsenapskräm

Rotfruktsgryta med stekt bratwurst och dijonsenapskräm

En gryta av rotfrukter tillsammans med stekt bratwurst och kräm av dijonsenap.

11 december 2008
2

Du behöver

  • 1 st palsternacka
  • 1 st jordärtskocka
  • 1 st violett morot
  • 1 st bratwurst
  • 2 msk dijonsenap
  • 1 dl creme fraiche
  • 1 tärning kycklingbuljong

Dijonsenaps kräm:

  • 1 dl creme fraich
  • 2 msk dijonsenap
  • peppar

Gör så här

  1. Skala och skär rotfrukterna i lite olika former. Koka dem i en kastrull med lite vatten, kycklingbuljong, persilja, timjan och cayenne peppar.
  2. Dela korven i två halvor och stek korven i stekpanna.
  3. Blanda ingredienserna till dijonsenaps krämen.
  4. Lägg upp grytan i djup tallrik och lägg på korven.
  5. Klicka på dijonsenaps krämen och servera.
Kommentera receptet

Fler goda recept