Rostade betor med chevré

Rostade betor med chevré
Foto: Julia Bejerot-Winkler
Christian Hellberg
Christian Hellberg

Rostade betor med chevré

3 ingredienser

En förrätt med rostade polkabetor med krämig chevré ost. Mums!

LARS LEIJONBORGS MATKASSE

MEN detta VILL jag gärna äta:
Kycklingfilé, laxfilé, kalvfilé, färsk sparris, färska rödbetor, färskpotatis.
− Kycklingfilé ca 20:-
− Gulbetor/rödbetor, färska ca 15:-
− Mandelpotatis ca 10:-
− Chevré ca 20:-
− Tomat ca 5:-
− Jordärtskocka ca 10:-
− Vit choklad ca 15:-
− Apelsin ca 5:-
− Vaniljstång ca 10:-
TOTALT: 110:-

Ingredienser

portioner
  • polkabeta
  • 1 bit chèvreost
  • 2 dl crème fraîche

Gör så här

  1. Skala och dela betorna.
  2. Koka dem och blanda sedan creme fraiche och lite vatten med chevré osten.
  3. Lägg upp de kokta betorna och servera med ostkrämen.
  4. Ringla över olja innan servering.