Lammfärsbiff med rosmarinstekt potatis och gurkyoghurt

0 röster
4
4 portioner

Du behöver

  • 600 g lammfärs
  • 100 g tärnad fetaost
  • 10 g färsk rosmarin
  • 300 g tunt skivad potatis
  • 50 g haricot verts
  • 1 klyfta vitlök, pressad
  • 0,5 st gurka, skalad
  • olja
  • salt
  • peppar
  • 1 st gul lök, finskuren
  • 20 g farinsocker

Gör så här

  1. Stek löken med farin socker. Blanda samman lök, färs och fetaost. Smaka upp med salt och peppar.
  2. Blanda yoghurt med vitlök och svartpeppar. Blanda i gurkan.
  3. Forma färsen till små biffar. Stek på båda sidor och låt gå klart i ugn, 160 grader, i ca 6 min.
  4. Stek den skivade potatisen och haricot verts med rosmarin, peppar och salt.
15 november 2007

laddar fler recept

laddar

laddar recept

laddar

laddar recept

laddar

laddar recept

laddar

laddar recept

Laddar fler recept