Breasolastrutar med pestokräm

Breasolastrutar med pestokräm
Foto: Barilla
Christian Campogiani
Christian Campogiani

Breasolastrutar med pestokräm

4 ingredienser

15 min

Perfekt för buffébordet.

Ingredienser

portioner

Pestokräm

  • 200 g färskost (t ex Philadelphia)
  • 1 msk Pesto Genovese
  • 3 körsbärstomater, finhackade

Strutar

  • 70 g bresaola (tunt skivat, lufttorkat oxkött)

Gör så här

  1. Pestokräm:Blanda ihop ingredienserna till krämen (färskost, pesto och körsbärstomater). Fyll en spritspåse med krämen. Har du ingen spritspåse kan man använda två skedar.
  2. Strutar: Lägg ut Breasolaskivorna separat. Spritsa ut ca 1 msk pestokräm på varje skiva och rulla ihop köttet till strutar, alt rulla ihop köttet först och fyll på med krämen. Servera som tilltugg eller förrätt.