I samarbete med Marabou

Chokomole chokladdipp

2 röster
10 m
6-8
Chokomole chokladdipp
Foto: Anna Winér

Godaste chokladdippen till fredagsmyset! Servera med tortillachips, valfria frukter i munsbitar och Oreo cookies. Låt var och en göra spett av fruktbitar och doppa i chokomolen.

Visa mer
10 m
6-8

Du behöver

  • 200 g Marabou Mjölkchoklad
  • 100 g Philadelphia Original

Gör så här

  1. Smält chokladen i mikro eller vattenbad.
  2. Tillsätt Philadelphia i den smälta chokladen och rör tills chokomolen är mjuk och fluffig.
  3. Servera genast tillsammans med valfria tillbehör.
  4. Eftersom chokomolen stelnar snabbt blir den godast om den serveras direkt efter tillagning.
  5. Ska du inte servera genast, se till att den ligger i en lufttät burk. Vispa upp den snabbt innan servering för att få den fluffig igen.
4 februari 2019

laddar fler recept...

Laddar fler recept...