I samarbete med Fjällbrynt

Chokladtryfflar med messmör

3 röster
Chokladtryfflar med messmör
Foto: Agnes Gällhagen

Underbara chokladtryfflar som får en unik smak av messmör. Otroligt gott!

Visa mer

Du behöver

  • 2 dl mandel, rostad och saltad
  • 300 g mörk choklad
  • 1,5 dl vispgrädde
  • 150 g Fjällbrynt messmör
  • 30 g smör
Finns i inköpslista

Gör så här

  1. Hacka den mörka chokladen och lägg den i en skål.
  2. Koka upp grädde tillsammans med messmör och häll över chokladen.
  3. Tillsätt smöret i små bitar och rör tills tryffeln känns jämn. Hacka mandeln grovt.
  4. Lägg bakplåtspapper i botten på en form, ca 20×25 cm. Häll i chokladröran och strö över mandlarna.
  5. Låt stelna och skär i bitar!
12 december 2018
Våra bästa erbjudanden i butiken

laddar fler recept...

Laddar fler recept...