I samarbete med Old El Paso

Chipotle hongos med picklad rödlök och pico de gallo

Chipotle hongos med picklad rödlök och pico de gallo
Foto: Old El Paso
60 m
4

Du behöver

Chipotle Hongos

  • 4 portabellosvampar
  • 0,5 röd chili
  • 1 msk olivolja
  • 0,5 pkt Old el Paso Fajita BBQ mix

Picklad rödlök

  • 2 rödlökar
  • 1 dl ättika
  • 2 dl strösocker
  • 3 dl vatten

Pico de gallo

  • 3-4 tomater
  • 1 silverlök
  • 1 röd chili
  • 1 kruka koriander
  • 1 lime, saften
  • 0,5 tsk salt

Till servering

  • 1 pkt Old El Paso Stand ‘N Stuff Mini Tortillas
  • crème fraiche
  • korander

Gör så här

  1. Skär portabellosvampen i mindre bitar, hacka chilin. Värm olivoljan i stekpanna och fräs svampen och chilin, tillsätt kryddmixen. Serveras i tacobåtar med picklad rödlök och Pico de Gallo.
  2. Picklade rödlök
    Skiva rödlökarna tunt, gärna med mandolin, lägg dem sedan i en glasburk. Koka upp lagen tills sockret är upplöst. Häll det sedan över löken och låt stå kylt med lock i minst 1 timma innan servering.
  3. Pico de gallo
    Hacka tomater, lök, chili och koriander. Blanda allt och pressa i saften från en lime. Smaka av med salt. Servera direkt.
Kommentera receptet

Fler goda recept

Fler från Old El Paso

Visa alla recept från Old El Paso