Cheesecakebollar med pepparkakssmul

Cheesecakebollar med pepparkakssmul
Foto: Camilla Hamid

Cheesecakebollar med pepparkakssmul

5 ingredienser

Godaste snittarna till glöggminglet eller julfikat - tryfflar av cheesecake rullade i pepparkakssmul.

Philadelphia Original
Philadelphia orginal vit

Philadelphia Original

En älskad klassiker med karaktäristisk krämighet och fräsch smak.

Läs mer

Ingredienser

portioner stycken
  • 300 g Philadelphia Original
  • 50 g smör, rumstempererat
  • 20 pepparkakor [128 g]
  • 5 dl florsocker

Garnering

  • ca 20 pepparkakor, att rulla i

Gör så här

  1. Mixa samman pepparkakor, Philadelphia, smör och florsocker till en jämn smet.
  2. Ställ i frysen för att stelna minst 4 h, men gärna över natten.
  3. Rulla till jämnstora bollar och ställ på en bakplåtspappersklädd bricka som får plats i frysen. Låt stå i frysen i minst 30 minuter innan du rullar dem i krossade pepparkakor.
  4. Servera direkt eller förvara i kylskåpet.
TIPS!
Fler tips!
Philadelphia 9-Exotisk cheesecake med mango och kokos

Fler tips!

Här hittar du fler tips och goda, krämiga recept från Philadelphia.

Läs mer