Drömmen om Alsace

0 röster
4

Stekt kycklinglever med medelhavskryddor, på grönsalladsbädd. Receptet är från tv-programmet Halv åtta hos mig, och recepten därifrån är komponerade av amatörkockar. Köket.se kan därför inte gå i god för receptet.

Receptet är från tv-programmet Halv åtta hos mig, och recepten därifrån är komponerade av amatörkockar. Köket.se kan därför inte gå i god för receptet.

Visa mer
4
4 portioner

Du behöver

  • 0,5 stort isbergssalladshuvud
  • 200 g kycklinglever
  • 1,5 msk kapris
  • 2 msk olivolja extra vergine
  • salt
  • svartpeppar

Gör så här

  1. Skölj salladen väl. Skär den i cirka 3-4 centimeterstora bitar och fördela bitarna på de tallrikarna.
  2. Skär varje kycklinglever i 3-4 bitar och fräs dem i olja. Stek inte på för hög värme. När det inte längre kommer ut någon saft ur köttet när du sticker en gaffel i dem är de klara.
  3. Lägg till kaprisen i stekpannan. Fördela på tallrikarna med salladen. Salta lätt och peppra.
1 december 2008

Laddar fler recept