Caesarwrap med grillad kyckling och krämig dressing

Caesarwrap med grillad kyckling och krämig dressing
Foto: Köket

Caesarwrap med grillad kyckling och krämig dressing

20 ingredienser

1 h 30 m

Gör caesarsalladen i som en somrig wrap med grillad kyckling istället. Perfekt att plocka med till picknick eller servera på grillkvällen.

Ingredienser

portioner

Caesardressing

  • 2 dl Hellmann's majonnäs
  • 1 klyfta vitlök
  • 0,5 dl parmesanost, riven
  • 1 tsk kapris
  • 2 sardellfiléer
  • 1 tsk worcestersås
  • salt
  • svartpeppar

Grillad kyckling

  • 4 kycklingfiléer
  • 0,5 msk honung
  • 1 msk olivolja
  • 1 tsk kinesisk soja
  • 1 tsk vitlökspulver
  • salt
  • peppar

Servering

  • 4 tortillabröd
  • 4 salladsblad
  • 0,5 rödlök, skivad
  • 2 tomater, skivad
  • 0,5 dl parmesanost, hyvlad

Gör så här

Caesardressing

  1. Mixa majonnäs, vitlök, parmesan, kapris och sardellfiléer till en jämn dressing. Smaka av med salt och peppar och låt dra i kyl fram till servering.

Grillad kyckling

  1. Blanda samman marinaden, lägg i kyckling och låt den marineras minst 1 h, gärna längre.
  2. Tänd en grill och gör den redo för grillning. Lägg ut kycklingen och låt den grilla tills den är genomstekt och har fått fin färg. Skiva i skivor och lägg i tortillabröd tillsammans med sallad, rödlök, tomat och hyvlad parmesan.
  3. Klicka ut rikligt med caesardressing och rulla ihop.