I samarbete med Hellmann's

Caesarwrap med grillad kyckling och krämig dressing

0 röster
1 h 30 m
4
Caesarwrap med grillad kyckling och krämig dressing
Foto: Köket
1 h 30 m
4
4 portioner

Du behöver

Caesardressing

  • 2 dl Hellman´s majonnäs
  • 1 liten klyfta vitlök
  • 0,5 dl parmesan, riven
  • 1 tsk kapris
  • 2 sardellfiléer
  • 1 tsk worechestersås
  • salt och svartpeppar

Grillad kyckling

  • 4 kycklingfiléer
  • 0,5 msk honung
  • 1 msk olivolja
  • 1 tsk mörk soja
  • 1 tsk vitlökspulver
  • salt och peppar

Servering

  • 4 tortillabröd
  • 4 salladsblad
  • 0,5 rödlök, skivad
  • 2 tomater, skivad
  • 0,5 dl parmesan, hyvlad

Gör så här

  1. Caesardressing
    Mixa majonnäs, vitlök, parmesan, kapris och sardellfiléer till en jämn dressing. Smaka av med salt och peppar och låt dra i kyl fram till servering.
  2. Grillad kyckling
    Blanda samman marinaden, lägg i kyckling och låt den marineras minst 1 h, gärna längre.
  3. Tänd en grill och gör den redo för grillning. Lägg ut kycklingen och låt den grilla tills den är genomstekt och har fått fin färg. Skiva i skivor och lägg i tortillabröd tillsammans med sallad, rödlök, tomat och hyvlad parmesan.
  4. Klicka ut rikligt med caesardressing och rulla ihop.
5 april 2018

Fler goda recept