Snabbt, enkelt och magiskt god burrito med kycklingkebab! Smaksätt med spiskummin, japansk soja och srirachasås. Perfekt att svepa in i smörgåspapper och ta med smakerna ut på picknick!
Skala, dela och finhacka löken. Skala och finhacka vitlöken.
Fräs lök och vitlök i olja i en stekpanna. Tillsätt kycklingkebaben, TABASCO® Sriracha pepparsås, soja och spiskummin. Låt fräsa ett par minuter.
Skala och kärna ur melonen. Dela, kärna ur och gröp ut avokadon. Skär melonkött och avokado i 1 cm stora tärningar.
Häll av, skölj och låt bönorna rinna av. Blanda dem med det kokta riset.
Fördela ris, kycklingkebab, melon, avokado och sallad i skålar för att göra bowls eller i tortillabröd för att göra burritos! Toppa med crème fraîche och ringla över TABASCO® Sriracha pepparsås. Garnera med koriander och servera gärna med nachochips vid sidan om.