Alla borde älska burritos - det är enkelt, stört gott och mättande! I det här receptet är de fyllda med ostronskivling, råris, silverlök, grönkål, avokado och jalapeñoaioli. /Siri
Koka riset efter angivningar på paketet eller använd överblivet ris.
Blanda majonnäs med jalapeño.
Hacka silverlöken fint och riv grönkålen i mindre bitar. Blanda grönkål med olivolja och limesaft samt lite salt. Massera den väl i ca 1 minut.
Riv ostronskivlingen i bitar och stek den på hög värme i rapsolja, tills den är krispig. Riv i vitlök på slutet.
Skiva avokadon.
Dela upp ingredienserna på de två tortillabröden och rulla ihop till två burritos. Klä i folie så de håller ihop och plocka med till lunchen eller picknicken. Dela på mitten och ät!
Vill du spara till senare, plocka ur från folien och värm i mikron i ca 2 minuter.