Bubblig fruktsallad

Bubblig fruktsallad
Foto: köket.se
Köket .se kocksida
Köket .se kocksida

Bubblig fruktsallad

7 ingredienser

15 m

Piffa fruktsalladen med en bubblig dryck. Det ger en frisk smak och gör att frukterna behåller sin fina färg längre.

Ingredienser

portioner
  • 2 nektariner
  • 2 aprikoser
  • 1 kiwi
  • 6 jordgubbar
  • 50 g blåbär
  • 2 dl citronläsk
  • färsk mynta, till garnering

Gör så här

  1. Dela, kärna ur och skär nektarin och aprikos i bitar. Skala och skär kiwin i bitar.
  2. Ansa och halvera jordgubbarna. Blanda försiktigt ihop skuren frukt med jordgubbar och blåbär.
  3. Fördela i glas och toppa med kolsyrad dryck. Toppa gärna med en kvist mynta.