Skaka potatis och morot och skär i mindre bitar. Bryt blomkål och broccoli i buketter. Ansa salladslökar och sparris. Skär köttet i 8 lika tjocka skivor. Plocka av bladen från basilikan.
Lägg köttet i en kastrull. Häll på så mycket buljong att bottnen täcks. Tillsätt pepparkornen. Koka upp och sjud i 10-15 minuter, tills köttet är så kokt som du önskar. Ta upp skivorna och håll dem varma.
Häll i resten av buljongen i kastrullen. Koka upp och lägg i potatis och morot. Låt sjuda i ca 6 minuter. Lägg i blomkål, broccoli, salladslök och sparris. Koka upp och sjud ytterligare 5 till 8 minuter. Ta upp grönsakerna med hålslev och fördela på varma tallrikar. Fördela köttskivorna ovanpå och krydda med salt och peppar. Skeda över lite av buljongen, garnera med basilika och servera genast.