Så här funkar Kökets box

Boxen tar sig hem till dig

1.

Du kan välja att prenumerera själv eller ge bort till en vän. Här kan du också välja var boxen ska levereras.

2.

När du beställer ser du vilken som blir din första box. Vanligen skickas den ut i slutet av varje månad förutom i juli då vi har uppehåll.

3.

Du får ett SMS när du kan hämta ut boxen. Skynda dig att hämta. Men om du inte hinner så ligger boxen kvar i 4 veckor.

Upplev boxen

4.

Ta hem boxen, unboxa och överraskas!

5.

Testa produkterna och inspireras av Köketredaktionens tips och recept i magasinet som medföljer.

6.

Följ oss i sociala medier för att få fler tips och chansen att vara med i olika tävlingar.

Prenumerera

 • Hur fungerar den löpande prenumerationen?
 • Vid beställning av prenumeration ser du vilken som blir din första box. Vanligtvis får du boxen i slutet av den månad som du beställer. Det händer att den säljer slut och då kommer boxen istället under andra halvan av kommande månad.

  Därefter kommer det en box varje månad (förutom i juli) så länge du har kvar din prenumeration. Boxen levereras till ditt valda utlämningsställe. När du hämtat ut din box är det bara att se fram emot den spännande öppningen och börja testa!

  Det tillkommer ingen frakt och du kan säga upp boxen när du önskar. Sista boxen som levereras blir den månad som du säger upp boxen.

  Ta gärna hjälp av vår redaktions tips på vad du kan göra med produkterna. I boxen finns ett Boxzine där vi ger tips och inspiration. Vi blir glada om även du delar med dig av dina bästa tips! Märk inlägg med #köketsbox så kan vi ta del av dem.

  Ett par veckor efter att du har fått din box så ger vi dig sedan möjligheten att recensera de produkter som du har fått testa. Det hjälper oss att göra ännu bättre boxar framöver.

  Följ oss även på facebook för fler tips och tävlingar. Där heter vi Kökets box.
 • Hur fungerar löpande prenumeration med betalning var 3:e eller 6:e månad?
 • Prenumerationer fungerar som den löpande med den skillnaden att du betalar var tredje eller sjätte månad. Du betalar då för hela perioden, d v s tre eller sex månader. Betalningen sker i början av varje period i anslutning till att boxen levereras. Om du avslutat din prenumeration senast den sista i den månad som box tre respektive box sex levereras så kommer det inte någon mer box. Annars förlängs prenumerationen löpande med tre respektive sex månader.
 • Hur gör jag för att logga in på Mina sidor?
 • I samband med köpet av Boxen skapas ett Prenumerationskonto. I orderbekräftelsen som skickas ut i samband med ditt köp finns länk och instruktion hur du anger ett eget lösenord (”Inloggningsuppgifter”)”. Den mailadress som du använder för prenumerationen är ditt användarnamn.
 • Hur gör jag för att avsluta eller pausa en prenumeration?
 • På Köketsbox.se kan du Logga in och själv hantera din prenumeration. Då kan du pausa eller avsluta din prenumeration. Det går att pausa fram till den första vardagen i en månad, därefter aktiveras din prenumeration och pausningen gäller först från nästkommande månad.

  Användarnamn är den mailadress som du har ansluten till prenumerationen. Väljer du att avsluta din löpande prenumeration så blir den månad du säger upp din box den sista. Det innebär att den månad som du säger upp prenumerationen blir den sista som du får en box. Säger du upp innan månadens box har kommit så får du en box till. Har du redan fått en box under innevarande månad blir det din sista.

  Månadsexempel vid uppsägning

  För löpande prenumeration med betalning var tredje eller sjätte månad så kommer hela periodens boxar att levereras vid uppsägning under en period. Du säger upp senast den sista i den månad som tredje respektive sjätte boxen kommer.

  Har du frågor kring din prenumeration kontakta vår Kundtjänst via boxsupport@koket.se eller telefon 036-330 87 00 så hjälper vi dig. Vår kundtjänst är öppen vardagar 08:30 - 16:30, lunchstängt mellan 12:00-13:00. Vi har stängt helger och röda dagar. Vi svarar normalt inom en till två dagar.