Så här funkar Kökets box

Boxen tar sig hem till dig

1.

Klicka på Köp Kökets box i menyn ovan och fyll i dina kontakt- och leveransuppgifter.

2.

Boxen skickas hem till dig. Vi börjar leverera Helgmysboxen i november.

3.

Du får ett SMS när du kan hämta ut boxen. Skynda dig att hämta. Men om du inte hinner så ligger boxen kvar i 4 veckor.

Upplev boxen

4.

Ta hem boxen, unboxa och överraskas!

5.

Testa produkterna och inspireras av Köketredaktionens tips och recept i magasinet som medföljer.

6.

Följ oss i sociala medier för att få fler tips och chansen att vara med i olika tävlingar.

Prenumerera

 • Hur fungerar den löpande prenumerationen?
 • Vid beställning av prenumeration ser du vilken som blir din första box. Boxen levereras vid 6 tillfällen under året, varannan månad. Det händer att den säljer slut och då kommer boxen istället under nästa tillfälle.
  Därefter kommer det i regel en box varannan månad så länge du har kvar din prenumeration. Boxen levereras till ditt valda utlämningsställe. När du hämtat ut din box är det bara att se fram emot den spännande öppningen och börja testa!

  Det tillkommer ingen frakt och du kan säga upp boxen när du önskar. Säger du upp innan den sista varje månad så blir den månad du säger upp den sista boxen du får, givet att det levereras en box den månaden. Levereras ingen box den månaden så får du inga fler boxar.

  Ta gärna hjälp av vår redaktionstips på vad du kan göra med produkterna. I boxen finns ett Boxzine där vi ger tips och inspiration. Vi blir glada om även du delar med dig av dina bästa tips! Märk inlägg med #köketsbox och tagga vårt Instagramkonto @kokets_box så kan vi ta del av dem.

  Ett par veckor efter att du har fått din box så ger vi dig sedan möjligheten att recensera de produkter som du har fått testa. Det hjälper oss att göra ännu bättre boxar framöver.

  Följ oss även på facebook för fler tips och tävlingar. Där heter vi Kökets box.
 • Hur gör jag för att logga in på Mina sidor?
 • I samband med köpet av Boxen skapas ett Prenumerationskonto. I orderbekräftelsen som skickas ut i samband med ditt köp finns länk och instruktion hur du anger ett eget lösenord (”Inloggningsuppgifter”)”. Den mailadress som du använder för prenumerationen är ditt användarnamn.
 • Hur gör jag för att avsluta eller pausa en prenumeration?
 • På Köketsbox.se kan du Logga in och själv hantera din prenumeration. Då kan du pausa eller avsluta din prenumeration. Det går att pausa fram till den första vardagen i en månad, därefter aktiveras din prenumeration och pausningen gäller först från nästkommande månad.

  Användarnamn är den mailadress som du har ansluten till prenumerationen. Säger du upp innan den sista varje månad så blir den månad du säger upp den sista boxen du får, givet att det levereras en box den månaden. Levereras ingen box den månaden så får du inga fler boxar.

  Har du frågor kring din prenumeration kontakta vår Kundtjänst via boxsupport@koket.se eller telefon 036-330 87 00 så hjälper vi dig. Vår kundtjänst är öppen vardagar 08:00 - 17:00, lunchstängt mellan 12:00-13:00. Vi har stängt helger och röda dagar. Vi svarar normalt inom en till två dagar.