Bonniers kokbok i nyutgåva
I nygjorda Bonniers kokbok delar Sveriges främsta kockar och matskribenter med sig av sin matkunskap, både i recept och i otaliga tips och råd. Boken är 672 sidor lång,innehåller nära 1800 recept, varav 250 är nya, och ett hundratal nya bilder. De som har bidragit med recept, kunskap, matglädje och idéer är Anna Bergenström, Monica Eisenmann, Lisa Eisenmann Frisk, Fredrik Eriksson, Jan Hedh, Birgit Hemberg, Elisabeth Johansson,Stefan Karlsson, Fredrik Klein, Örjan Klein, Gert Klötzke, Håkan Larsson, Jens Linder, Peter Lindgren, Michell Olausson, Maud Onnemark och Berit Paulsson.
Bonniers kokbok firar 50 år och i och med det har det getts ut en Jubileumsutgåva. Det är en faksimil - det vill säga en avfotografering av bokens första utgåva från 1960. 3000 recept på både husmanskost och festmat, rikt illustrerad med tidstypiska fotografier och teckningar från 1960-talet gör detta till en kulinarisk skattkammare och en makalös present till alla matintresserade.