I samarbete med Old El Paso

BLT tacosallad med kyckling

Old EL Paso BLT tacosallad med kyckling
Foto: Old El Paso
45 m

Du behöver

Dressing:

  • 125 g Old El Paso™ Salsa
  • 125 g fransk dressing

Sallad:

  • 8 skivor bacon, skurna i 1 cm bitar
  • 4 kycklingbröst, stora, ben- och skinnfria, skivade
  • 1 romansallat, skivad
  • 1 gul paprika, hackad
  • 2 tomater, stora, hackade
  • 1 avokado, skalad, urkärnad och skivad
  • 175 g cheddarost, riven

Serveras med:

  • Gräddfil
  • Old El Paso™ Original Nachips™

Gör så här

  1. Blanda dressingingredienserna i en medelstor skål.
  2. Stek baconen i en stor teflonbehandlad stekpanna (cirka 30 cm) på medelhög värme tills den är krispig och gyllenbrun. Ta ur baconen med hjälp av en hålslev så att fettet blir kvar i stekpannan. Lägg kycklingen i fettet och stek i 4 till 6 minuter tills den har fått stekyta och inte längre är rosa inuti. Låt svalna lite grann. Ställ i kylen i 30 minuter tills den är sval.
  3. Lägg lager av sallad, kyckling, bacon, paprika och tomat i en djup salladskål. Toppa med dressing. Servera genast eller ställ i kylskåp i upp till 24 timmar.
  4. Garnera med avokado och ost precis före servering. Servera med gräddfil och tortillachips.
  5. Tips! För att spara tid kan du köpa färdigstekt bacon och kyckling.
Kommentera receptet

Fler goda recept

Fler från Old El Paso

Visa alla recept från Old El Paso