Presenteras av Kökets butik

Black week - skynda fynda till köket!

Den 19 oktober slår vår butik Kökets favoriter upp portarna till Black week. Fynda allt från grytor till porslin, redskap och hushållsmaskiner. Allt med minst 20% rabatt.
Här är några av våra favoriter!


Snyggaste kaffebryggaren!

Smeg tillverkar klassiska och stilrena köksprodukter med skön retrokänsla. Den här crèmevita kaffebryggaren är en dröm i varje kök!

Till kaffebryggaren >>

Drömmen om en gjutjärnsgryta!

Nu kan du sluta drömma och köpa dig en riktig gjutjärnsklassiker från Le Creuset.

Med sina 4,2 liter kan du göra långkok och grytor hela vintern lång. Finns i svart, rött, orange, turkos och blått.

Ja! Jag är sugen på en gjutjärnsgryta!


Till alla ERNST-lovers

Nej vi skojar ... man måste inte älska Ernst för att älska hans produkter! Hela sortimentet består av vackra inredningsdetaljer i rustika och genomtänkta material.

Perfekt att dekorera julen med, ge bort i present eller inviga det nya året med!

Ta mig till Ernst underbara produkter >>

En blänkande designklassiker

Den här vackra godbiten från danska designern George Jensen är en lysande present att ge bort i julklapp - eller varför inte till dig själv! 

Till den lysande presenten >>
Till alla stressade!

Har du aldrig provat att laga mat i en Slowcooker - då är det dags! Den här hjälpredan från Crock-pot är perfekt om du vill ha maten färdig när du kommer hem från jobbet.

Så här funkar en slowcooker, Crock-pot >>

Ja, ta mig direkt till erbjudandet med Crock-pot >>


Stilren kokare

Stilren vattenkokare från danska Eva Solo som rymmer 1,5 liter och har en vattenmätare som är enkel att läsa av samt ett värmeelement. Vattenkokaren stängs automatiskt av när vattnet kokar, vilket förhindrar torrkokning.

Till vattenkokaren >>

Bagarens bästa vän!

Här är något som alla bak-fantaster bör ha hemma! Den här grymma assistenten från Ankarsrum rymmer 7 liter och har en ny, starkare motor som tål tunga degar. En mängd olika tillbehör medföljer i köpet.

Till den grymma assistenten >>

Salta med stil!

Snyggare salt och pepparkvarn är svår att hitta! Den här stilrena designen i rostfritt stål kommer från danska Georg Jensen och blir en riktigt snygg inredningsdetalj i köket!

Till salt o pepparkvarnarna >>

Frukt- och grönsakssvarv

Gör egen zucchinispaghetti, skiva perfekt tunna äppelskivor till efterrätten eller riv snabbt o enkelt morötter till salladen. De tre olika skivknivarna i rostfritt stål låter dig snabbt och enkelt göra spiraler, ringar eller skivor av kål, morötter, squash, äpplen och annat. 

Till svarven >>​