Korsikanskt vildsvin med polenta

15 november 2007
4

Du behöver

  • 4 x 200 g vildsvinskotlett, eller vanlig fläskkotlett
  • 4 dl vatten
  • 3 dl kastanjemjöl, alt polenta (gör enligt förpackningen)
  • 0,5 dl olivolja
  • 1 dl riven korsikansk ost, eller parmesan
  • salt och peppar
  • 2 dl kokta vita bönor (bondbönor)
  • 2 färska röda lökar
  • 1 knippe persilja
  • panzetta, lufttorkad skinka
  • salt och peppar

Gör så här

  1. Koka upp vatten, i med olja. Vispa i kastanjemjölet. Använd slickepott att röra om med. Låt gå några minuter. När det börjar tjockna häll i ost, smaka av med salt och peppar.
  2. Lägg i vildsvinskotletterna på grillen som om det vore vanliga fläskkotletter. Krydda med salt och peppar.
  3. Fräs upp den skivade lufttorkade skinkan, bönor och hackad lök.
Kommentera receptet

Fler goda recept