I samarbete med Kökets box

Bästa panikpresenten!

Behöver du presenttips? Är du ute i sista sekund?
Lugn, vi har bästa tipset på present (som du kan fixa här och nu).
Här är 5 anledningar till varför Kökets box är bästa presenten!

1. Till den som har allt!

"Jag vill inte ha någon present" får man ofta höra från släktingar och bekanta som redan har allt. Men att komma tomhänt till festen känns ju inte kul. Kökets box är en prenumerationsbox som kommer varannan månad, full med överraskande innehåll. En perfekt present till den som redan har allt!

2. Varierande & överraskande innehåll

Varje box innehåller 15-20 produkter och varje box har ett nytt tema, som exempelvis "nystart" i januari, "picknick" i juni och "fest" i december. Produkterna kan både vara helt nya på marknaden eller klassiker men med ny smak eller design. Det kan vara ett nytt spännande alkoholfritt vin, den senaste chokladbiten eller kanske en ny fiffig plastfolie. 

3. Möt kockarna på TV4

I varje Box finns en liten tidning, "Boxzinet". Här finns allt från inspirerande recepttips kring produkterna till bra erbjudanden från Kökets favoriter och Kökets kurser. Kökets egna redaktörer gör i varje nummer en intervju med en aktuell kock, eller ibland med en spännande matprofil, kokboksförfattare eller influencer.

Jag är så glad över min present! Den räcker länge och jag får hela tiden ny inspiration utan att behöva göra någonting!       - Camilla, 40

4. Boxinspiration på webben

Självklart finns Boxen på webben! På Facebook och Instagram hittar du härliga regrams från våra boxanvändare och nyheter om boxen. På Köket.se hittar du alla härliga och unika Box-recept samlade från redaktionen!

Ja vad kul! Jag vill kika på Kökets box Facebooksida >>

Nej, jag vill hellre kolla på Boxens receptsida på köket.se >>

Äh, jag hänger mest på Insta - ta mig till Boxens Instagramsida tack! >>

5. Skriv ut din present nu!

Här kan du enkelt ge bort en boxprenumeration >> 

När registreringen är klar skriver du enkelt ut ditt presentkort! Lätt som en plätt och du har en present på 5 minuter!

Presenttips från Köket