I samarbete med Kökets box

Bästa panikpresenten till jul!

Behöver du julklappstips? Är du ute i sista sekund?
Lugn, vi har bästa tipset på present (som du kan fixa här och nu).
Här är 5 anledningar till varför Kökets box är bästa klappen!

1. Till den som har allt!

"Jag vill inte ha någon julklapp" får man ofta höra från släktingar och bekanta som redan har allt. Men att komma tomhänt till känns ju inte kul. Kökets box är en prenumerationsbox som kommer varje månad, full med överraskande innehåll. En perfekt present till den som redan har allt!

2. Varierande & överraskande innehåll

Varje box innehåller 8-10 produkter och Boxen har ett nytt tema varje månad, som exempelvis "nystart" i januari, "picknick" i juni och "fest" i december. Produkterna kan både vara helt nya på marknaden eller klassiker men med ny smak eller design. Det kan vara ett nytt spännande alkoholfritt vin, den senaste chokladbiten eller kanske en ny fiffig plastfolie. 

3. Möt kockarna på TV4

I varje Box finns en liten tidning, "Boxzinet". Här finns allt från inspirerande recepttips kring produkterna till bra erbjudanden från Kökets favoriter och Kökets kurser. Kökets egna redaktörer gör i varje nummer en intervju med en TV4-kock, eller ibland med en annan spännande matprofil.

Jag är så glad över min present! Den räcker länge och jag får ny inspiration månad efter månad utan att behöva göra någonting!       - Camilla, 40

4. Boxinspiration på webben

Självklart finns Boxen på webben och har en egen Facebooksida där du kan få extra inspiration och utlottningar. Och på köket.se hittar du alla härliga Box-recept samlade från redaktionen!

Ja vad kul! Jag vill kika på Kökets box Facebooksida >>

Nej, jag vill hellre kolla på Boxens receptsida på köket.se >>

5. Skriv ut din present nu!

Här kan du enkelt teckna och ge bort en prenumeration på 3, 6 eller 9 månader. När registreringen är klar skriver du enkelt ut ditt presentkort! Lätt som en plätt och du har en present på 5 minuter!

Presenttips från Köket