Banoffee pie i glas

Banoffee pie i glas
Foto: Aito

Banoffee pie i glas

5 ingredienser

10 m

En riktigt snabb och enkel efterrätt i glas som kan serveras på studs! Sprött smul av havrekex, härlig sötma från bananer, kola, grädde och choklad.

aito_caramel

Testa Fazer Aitos produkter!

Växtbaserat, glutenfritt och supergott med Fazer Aito vispbar havresås karamell.

Ingredienser

portioner
  • 2 bananer
  • 8 havrekex
  • 5 dl Fazer Aito oat for whipping (havrevisp)
  • 5 dl Fazer Aito vispbar havresås karamell
  • 50 g Fazer Premium bakchoklad 70%, riven

Gör så här

  1. Skala och skiva bananerna.
  2. Mixa kexen till ett fint smul.
  3. Vispa upp Fazer Aito havrevisp i en bunke.
  4. Nu är det dags att sätta ihop efterrätten! Fördela kexsmulorna i botten på glasen, spritsa ner Fazer Aito havresås karamell, täck sedan ytan med skivade bananer och spritsa till sist på Fazer Aito havrevisp.
  5. Dekorera med riven choklad. Servera direkt och njut!
TIPS!
Tips från Fazer Aito!
Budapeststubbe

Tips från Fazer Aito!

Se fler härliga recept

Läs mer