Ärtsallad med fetaost, avokado och mynta

0 röster
20 m
4

Fräsch och grön men matig sallad som passar bra till fisk eller som ensamrätt

Receptet är från programmet Riktiga karlar.

Visa mer
20 m
4
4 portioner

Du behöver

  • 3 dl frysta gröna ärtor
  • 150 g sugar snaps, halverade
  • 2 avokado, tärnade
  • 150 g fetaost, tärnad
  • 3 salladslökar, skivade
  • 2 msk citronsaft
  • lite rivet citronskal
  • 3 msk olivolja
  • 0,5 dl mynta, grovhackad
  • 0,5 dl färsk dill, hackad
  • färsk koriander, efter smak
  • salt och vitpeppar, efter smak

Gör så här

  1. Förväll ärtorna hastigt i kokande saltat vatten, häll av och låt rinna av.
  2. Blanda alla ingredienser, smaka av med salt och peppar och servera salladen ljummen.
29 september 2016
Kökets kurser

laddar fler recept...

Laddar fler recept...